Xerox

Xerox

Grundlæggende var vores opgave hos Xerox, at konstruere et online indrapporterings system, som var mere funktionelt end det de havde i forvejen.

Xerox leaser printere til virksomheder, hvoraf betalingen foregår i forhold til antallet af prints, med differentieret priser på sort/hvid og farveprints. Det var altså essentielt for Xerox, at få lavet et brugervenligt system, for deres kunder, som samtidig kunne spare dem for administrative omkostninger.

Dette udviklede vi, hos OpenGate, så funktionelt, at produktet allerede er udvidet til Norge, samt at Xerox ligger i forhandlinger med Sverige og Finland.

Fordelen er at brugeren, i dette tilfælde Xerox, ikke behøver at benytte backend, men at alle indlæsningsrapporter bliver uploadet på hjemmesiden(frontend), så Xerox frit kan indhente rapporter fra kunderne. Dette gør det samtidig funktionel i forhold til Xerox's afregning med kunderne, da det problemfrit kan indlemmes i deres SAP system. Denne løsning har altså været med til at sikre højere effektivitet og efficiens.

Derudover er systemet konstrueret så simpelt og brugervenligt, at der nærmest ingen implementerings omkostninger er, hos hverken Xerox eller deres kunder.

Systemet er konstrueret ved hjælp af TYPO3, og giver altså et billed af TYPO3's alsidighed, da det har været muligt at udvinde et brugervenligt program, som er simpelt at benytte for administrationen hos Xerox samt hos deres kunder.

Hjemmesiden er et backendsystem og kræver login. Du besøge Xerox hjemmeside her.

OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer