NAGym

NAGym

NAGym søgte en brugervenlig webløsning til gavn for deres elever og ansatte. Dette blev vi ansat til at levere sammen med vores samarbejdspartner umloud.dk.

NAgym's hjemmeside har fået et utrolig lækkert design som umloud har stået for, og siden hen har vi skabt forskellige features der har gjort NAGym.dk til en lækker og brugervenlig hjemmeside.

Webløsningen indeholder bl.a. lækre slideshows, samt mouseover effekter på kommende begivenheder .

Ved at hold musen over menu punkterne, forekommer der et mega dropdown, der giver et meget brugervenligt overblik over hvad det enkelte menupunkt indeholder.

Dertil er der etableret et lækkert billedgalleri som kan ses her.

Alle undervisere er blevet tilføjet til hjemmesiden, hvortil der forekommen en mouseover effekt på deres navn. Denne mouseover effekt gør at man kan se navn, email, billed osv. Denne feature kan ses her.

Derudover er der etableret et nyhedsarkiv, der kan indeholde meget store nyhedsmængder, og er inddelt i de enkelte fag. Dermed er der skabt overblik for interesserede læserer. Dette kan ses her.

Alt i alt en meget succesfuld webløsning, som ved hjælp af TYPO3 er gjort utrolig brugervenlig, innovativ samt let at redigere og forny.

NAgym.dk kan besøges her.

OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer