MatchOffice ApS

Matchoffice aps

Baggrund

Kontorfællesskaber.dk etableret i 2003 er en service udbudt af MatchOffice ApS, der er førende specialist i Danmark inden for servicerede kontorer. Vores services omfatter alle de største og førende udbydere af kontorhoteller, kontorfællesskaber og servicerede kontorer i Danmark. Vi tilbyder fyldestgørende, objektiv og let sammenlignelig information til virksomheder i alle størrelser, der søger efter kontorplads i Danmark. Vi lægger vægt på at optræde samt arbejde uvildigt i forhold til de servicerede kontorer, vi formidler – det er klienten, der træffer sine valg baseret på vores uafhængige information.

Vores Opgave

Vores opgave var derfor at konstruere en hjemmeside som udbyder disse ovenstående services, på en overskuelig og brugervenlig måde, som samtidig henvender sig til et internationalt marked.

Dette er gjort ved at vi har etableret en overskuelig hjemmeside, hvor det er nemt og hurtigt at finde den service man har brug for. Vi har etableret et "Quick Office Search" modul, hvor du som interessent kan udvælge det land som du ønsker at leje et kontor/kontorfællesskab. Dertil har vi konstrueret et verdenskort med mulighed for at trykke på den verdensdel du ønsker at søge i, samt en underliggende liste at lande som MatchOffice udbyder kontorer/kontorfællesskaber fra.

Vi har også gjort det muligt for virksomheder at registrere kontorer som de ønsker at udleje. Dermed er MatchOffice's hjemmeside blevet etableret til gavn for virksomheder der udbyder og efterspørger kontorfællesskaber og samtidig på en måde, som sikre minimal administration for Matchoffice, da det meste foregår automatisk på hjemmesiden.

Hjemmesiden besidder en FAQ med nyttig information til virksomheder som ønsker at leje kontorfællesskaber, hvilket er med til at sikre at interessenter bliver guidet optimalt i valget at deres kontorønske.

Til sidst har vi sørget for at hjemmesiden er tilgængelig på 7 forskellige sprog, og dermed er den internationale alsidighed sikret.

Du kan besøge MatchOffice her.

OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer