Homann advokater

Homann advokater

Da de to advokathuse "Advokaterne Amagertorv 11" og "Homann Advokater" slog sig sammen i 2007, ønskede de en ny leverandør til at bygge deres nye hjemmeside.  Her blev vi sat på opgaven, der lød på en webløsning der var designvenlig og fokuserede på muligheden for en søgemaskine optimeret markedsføring på nettet.

Til at starte med, fik Homann Advokater implementeret et nyt design, med mulighed for oversættelse til engelsk. Derudover blev det gjort muligt for dem, at indlemme deres store artikel samling, med relevant information for deres brugere.

Før vi blev sat på opgaven, at etablere Homann advokaters webløsning, var den digitale markedsføring ikke sat i højsædet. Det ses tydeligt da deres månedlige trafik, lå på under 500 besøgende. Her valgte vi at introducere dem for mulighederne der lå i den digitale markedsføring, hvilket blev set på med stor interesse. Vi gik dermed i gang med at søgeoptimerer deres hjemmeside, så de i højere grad dukkede op, når der blev søgt på information, som de kunne være behjælpelige med.

Dette førte til at vi, i tæt samarbejde med Homann advokater, fik færdiggjort deres hjemmeside i 2007, og allerede i foråret 2011 var deres besøgstal, såvel som deres kundeskare, 10-doblet.

Dette har ført til en utrolig tilfredsstillet partner, som med stor loyalitet ser på vores vedligeholdelse af deres hjemmeside, samt fortsat fokus på at sikre Homann advokaters markedsførings muligheder gennem søgemaskine optimering.

Du kan besøge hjemmesiden her.

OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer