DN Erhverv A/S

Baggrund

DN Erhverv formidler investeringsejendomme indenfor beboelse, kontor, produktion og lager i Danmark, Skandinavien og Tyskland. På vores hovedkontor i Hellerup har vi specialiseret os i formidling af beboelses- og kontorejendomme i København og omegn samt industri- og lagerejendomme i hele Danmark og Sverige. Endvidere fungerer vi som køberrådgiver for investorer på det tyske ejendomsmarked.

Mange klienter vælger DN Erhverv på grund af vores hurtige og diskrete sagsbehandling, som kan være afgørende når en investeringsejendom skal købes eller sælges. I andre tilfælde vælges vi, fordi vi kan tilbyde innovative og fleksible løsninger. Under alle omstændigheder er det vigtigt for os, at De fra første kontakt føler dem kompetent rådgivet og i sikre hænder.

Vores opgave

Vores opgave var at skabe en overskuelig- og indbydende hjemmeside som gør det nemt og hurtigt at finde den erhvervsejendom man ønsker. Dertil skulle det være muligt at finde potentielle kunder til egne erhvervsejendomme. Derfor skabte vi en kausal sammenhæng mellem køber og sælger profiler, for dermed at skabe det nemmeste overblik over de ejendomme som passer til ens ønsker.

Herudover etablerede vi et artikel modul, som gør det nemt for "DN Erhverv" at dele og formidle relevant information til deres interessenter, samt tilføje dem til passende emner, som gør det nemt at finde det artikelområde man søger.

Hjemmesiden er tilgængelig på både dansk og engelsk.

Du kan finde hjemmesiden her.

OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer