Sådan får du gratis produktudvikling på nettet

Crowdsourcing er måden hvorpå du kan udlicitere din ide til masserne og lade dem udvikle den, uden reelt at betale for det!


Crowdsorucing er et koncept som har været under stor udvikling siden man første gang hørte om det i 2006.

Men allerede før konceptet blev navngivet(2005), præsterede Alex Tew med hjemmesiden One Million Dollar-homepage at tjene en million dollar ved at sælge 10 x 10 pixel-blokke til en dollar stykket. Hans ide lod han altså andre virksomheder om at udarbejde.

Det handler altså om at annoncere en ide, som man kan få brugere til at diskutere, udvikle og kritisere, for dermed at sikre at ens ide udarbejdes på brugernes præmisser. Dermed vil man i mange tilfælde også opnå større succes, da man efterlever de krav som brugerne har, og dermed sikre opmærksomhed hos interessenterne.

Dette koncept kan dog ikke gennemføres uden en hvis form for "betaling". Det kan være  kontante ydelser, men det kan også ske ved tildeling af medejerskab. Dette medejerskab krediteres f.eks. med gratis reklame for de virksomheder som er med til at udvikle ideen. Dermed finder virksomhederne udviklingen af konceptet som en lukrativ løsning.

Du kan læse resten af artiklen her.


OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer