Nyheder fra TYPO3

Heri finder du relevante nyheder vedrørende TYPO3, som kan være med til at inspirere hvis man ønsker at ændre eller udvikle en webløsning. Derudover kan du læse om TYPO3 opdateringer og ændringer som er vigtige for at bevare et højt sikkerheds- og stabilitets niveau.

TYPO3 nyheder

Praktikant til markedsanalyse, markedsføring og positionering af ny portal søges!

Ønsker du at udfordre din markedsinteresse? Så klik her og læs mereom hvordan du kan få optimal udnyttelse af din praktikperiode som projektleder hos OpenGate!

Stor succes for danske CMS systemer

Typo3, Sitecore og Umbraco har stor succes på globalt plan, men Danmark skal som CMS land stramme sig an for ikke at miste den.

Dotnetduke langer ud efter konkurrenterne

Medarbejdere i Dotnetduke har lanceret en kampagne om de begrænsninger som GPL-licensen (benyttet af Wordpress, Drupal og Joomla), samt hvilke fordele der er ved BSD-lignende licenser som Dotnetduke bruger. Grundlæggende udtaler de sig om...  »

Hvilke open source CMS systemer bedst?

Når valget skal falde på et CMS system, er der ingen som på nuværende tidspunkt kan nærme sig Wordpress, men Typo3 er godt med!

7 CMS features som ingen spørger efter, men som alle har behov for

Det at vælge det rigtige CMS system, er for mange den vigtigste beslutning for deres virksomhed, da det diktere den teknologiske fremtid, men alligevel er der flere vigtige features som undlades!

9 ud af 10 danske sites kører på Open Source CMS

Over 90% af alle danske hjemmesider kører på CMS systemer, men alligevel udebliver de største virksomheder og offentlige selskaber!

TYPO3 får hurtigere front-end, back-end og langtidssupport

Den 26. januar 2011 udgives version 4.5 af TYPO3. Det nye ved denne version, er at der tilbydes langtidssupport, hvilket ikke er set før.

Open Source CMS løsninger buldrer afsted i 2010

På baggrund af projekter i 2009/10, kan det nu fastslås, at brugen af Open Source CMS systemer som TYPO3, trives særdeles godt på det nuværende web marked.

Statens Museum for Kunst køber Typo3-løsning for 1,5 mio. kr

http://www.version2.dk/artikel/13147-statens-museum-for-kunst-koeber-typo3-loesning-for-15-mio-kr

Rockers HIFI - TYPO3 cases i 2009

I langt højere grad benyttes der gratis CMS systemer, og denne udvikling fortsætter. I denne artikel beskriver 14 eksempler på TYPO3 cases, som udmærker sig ved høj stabilitet og brugervenlighed

OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer