Nyt fra vores verden

Følg med i hverdagen i OpenGate, når vi arbejder i kontoret på 5te, eller ude hos vores kunder og partnere. Få også nyt fra Open Source miljøet og de teknologier, vi har valgt at satse på i vores løsninger.

Sommerferie

OpenGate holder sommerferielukket fra fredag den 22/7 til og med fredag den 3/8. Ved akutte problemer er i velkommen til at kontakte os på mail (support@opengate.dk), som vi løbende holder opdateret. Vi ønsker alle vores kunder en god sommer!

Sådan får du gratis produktudvikling på nettet

Crowdsourcing er måden hvorpå du kan udlicitere din ide til masserne og lade dem udvikle den, uden reelt at betale for det!

Sådan konstruerer du det perfekte password

94% af alle passwords er svage. Derfor er det ofte, ikke noget problem for hackere at skabe sig adgang til dine oplysninger. Derfor skal du tage visse forholdsregler, når du konstruere dit password.

Praktikant til markedsanalyse, markedsføring og positionering af ny portal søges!

Ønsker du at udfordre din markedsinteresse? Så klik her og læs mereom hvordan du kan få optimal udnyttelse af din praktikperiode som projektleder hos OpenGate!

Stor succes for danske CMS systemer

Typo3, Sitecore og Umbraco har stor succes på globalt plan, men Danmark skal som CMS land stramme sig an for ikke at miste den.

Dotnetduke langer ud efter konkurrenterne

Medarbejdere i Dotnetduke har lanceret en kampagne om de begrænsninger som GPL-licensen (benyttet af Wordpress, Drupal og Joomla), samt hvilke fordele der er ved BSD-lignende licenser som Dotnetduke bruger. Grundlæggende udtaler de sig om...  »

Hvilke open source CMS systemer bedst?

Når valget skal falde på et CMS system, er der ingen som på nuværende tidspunkt kan nærme sig Wordpress, men Typo3 er godt med!

Drupal Camp 2011

Drupal invitere igen i år til "Drupal Camp" i weeknden fra d.23-25 september.

7 CMS features som ingen spørger efter, men som alle har behov for

Det at vælge det rigtige CMS system, er for mange den vigtigste beslutning for deres virksomhed, da det diktere den teknologiske fremtid, men alligevel er der flere vigtige features som undlades!

9 ud af 10 danske sites kører på Open Source CMS

Over 90% af alle danske hjemmesider kører på CMS systemer, men alligevel udebliver de største virksomheder og offentlige selskaber!

OpenGate

Rådhustorvet 1, 2. sal   |  3520 Farum  | 70 22 25 20

Teknologier

TYPO3
Umbraco
Google
Microsoft

Sitemap

Forside

Support

Ydelser

Referencer